Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Apple vs. Microsoft

toniroig | 19 Setembre, 2008 13:04 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

El Consell de Mallorca ha muntat un "Viver de Reflexions" que ahir es dedicà a reflexionar sobre aquestes dues empreses del segle passat. A diariodemallorca.com d'avui hi ha un replay. Aquest tipus de debats són interessants per als que els hi agrada el ping-pong.
 
L'acte va està bé. Hi havia més gent de la que hi sol haver en aquest tipus d'actes. I sempre va bé reflexionar sobre aquest món digital que habitam de tant en tant des de fa quasi bé una dotzena d'anys; un món molt nou que a mi, més que en blanc i negre, m'agradaria fora de colors. 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb