Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Alerta amb el Facebook !!

toniroig | 24 Octubre, 2008 13:42 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Fraude de identidad, expansión incontrolada de nuestros datos personales o la posibilidad de que una empresa nos espíe antes de tomar la decisión sobre nuestro empleo. Son algunos de los riesgos que inconscientemente asumen quienes utilizan redes sociales como Facebook, Tuenti, MySpace o Hi5. Las autoridades de protección de datos y privacidad de más de 37 países, entre ellos la Agencia Española de Protección de Datos (AEPD), adoptaron ayer en Estrasburgo, en la 30ª Conferencia Internacional de Privacidad, una resolución que alerta de la indiscreción de estos sitios. (segueix)
Crec que no hi ha per tant... Si feim les coses bé què té més si ens 'espien'? Està clar que s'ha de gestionar la identitat i la reputació... però això ho has de fer on-line i off-line... Pot ser l'única resposta és alfabetització digital: ser conscient del rastre que deixes i que el que t'espia tengui la capacitat de no treure les coses de context. Supòs que no és massa demanar. Ah!, per cert, me sorprèn que es suggereixi la utilització de seudònim; és com demanar a la gent que no es faci responsable dels seus actes. 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb