Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

"Hoy puede ser un gran día"...

toniroig | 04 Novembre, 2008 05:59 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

...cantava en Serrat. "Aprovecharlo o que pase de largo depende en parte de tí". Idò no, avui no. Els europeus no podem votar el president dels EUA encara que del resultat d'aquestes eleccions depenen moltes coses que ens afecten.
 
Dia 5 de novembre el món serà d'una altra manera, sigui quin sigui el resultat. Si guanya McCain (paren el mundo, que me bajo) o si s'obri l'esperança Obama, està clar que hi haurà un abans i un desprès d'aquest primer martes después del primer lunes. Si guanya McCain els neocons estaran insuportables i si guanya Obama pot ser sigui el moment dels neoprogres, encara que primer haurem de saber què són (o què ho som). 
 
Obrir l'esperança Obama... Com a Espanya, fa 26 anys i busques...
 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb