Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

A mi m'agrada la cúpula de Barceló

toniroig | 19 Novembre, 2008 15:49 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No m'atrevesc a fer crítica d'art però sí a emetre valoracions subjectives davant una obra d'art. M'agrada l'obra de Miquel Barceló. La polèmica absurda i provinciana que envolta les seves actuacions més públiques m'avorreix. Ja passà amb La Seu i ara passa amb l'ONU. No cal parar-hi massa esment: els polemistes de La Seu ja han callat i podem gaudir de l'obra en silenci; els polemistes de l'ONU callaran i també podrem gaudir-ne en silenci.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb