Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Francina Armengol al Facebook

toniroig | 17 Desembre, 2008 23:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

La presidenta de Mallorca, Francina Armengol, ja és al Facebook. No és la primera ni tampoc serà la darrera però la seva petita passa és una gran passa per a la normalització de les TIC. I no, no és una frase feta. És important que una diputada que, ademés, és la presidenta del Consell de Mallorca, utilitzi les possibilitats de les noves tecnologies. Ara és l'hora dels entusiastes que aplaudirem la decissió i dels escèptics que pensaran 'quan durarà?'. És igual, aquest camí ja no té volta enrere.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb