Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

L'IBIT al Facebook

toniroig | 16 Febrer, 2009 07:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

No hem estat els primers ni tampoc serem els darrers. Feia estona que li donàvem voltes; des de qüestionar la "serietat" de la xarxa fins a la duplicitat amb la pròpia "web oficial" passant per la manca de control que tenen/tenim els usuaris sobre el sistema...
 
Ara ja hi som. En primer lloc donar les gràcies al centenar llarg de persones que tot d'una s'han fet "amigues" del Grup i en segon lloc dir que ho plantejam com una conversa oberta a la que t'hi convidam a participar. Aquí.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb