Un altre mˇn no fou possible

Palma amb mÓ esquerra / BITamines / Converses de cafŔ...

Jornades d'Administraciˇ Electr˛nica

toniroig | 02 Marš, 2009 07:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

L'Institut d'Estudis Autonòmics organitzà fa poc unes jornades sobre Administració Digital. Jo hi vaig participar i dbalears.cat en feu una important ressenya de les jornades.Crec que per damunt d'altres consideracions i més enllà de l'imperatiu de la Llei 11/2007 crec que del que es tracta és de canviar el xip: no es tracta de fer el mateix pero de manera electrònica sinó de fer una vertadera reenginyeria de processos per tal  de fer-la més simple i més senzilla, la qual cosa esdevindrà en una major eficiència.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb