Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Vi i peix

toniroig | 25 Maig, 2009 06:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
SECOVIB i eFISH, dos projectes TIC de la fundació iBit per al sector primari:
  • E-Fish, un market place pel  sector pesquer, inclou el desenvolupament d'un back i un front office desenvolupat en codi obert, i que utilitzarà   la federació de cofradies de pescadors. A més, es portarà a terme la formació dels usuaris en el maneig de l'eina perquè puguin portar a terme l'explotació de l'eina adaptada al seu negoci.
  • El projecte Secovib, consisteix en el desenvolupament i millora d'una aplicació que  cobreix els aspectes normatius de control i seguiment del procés de producció i distribució del raïm i el vi i que a més suposa la integració d'un  sistema de gestió de la qualitat. Per això s'està adaptant l'aplicació a les necessitats específiques dels cellers i consells reguladors.
1 2 3 4  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb