Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Eleccions Europees

toniroig | 08 Juny, 2009 06:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Bé, Europa és de dretes com pots veuren en el gràfic. Ahir vespre es van fer les primeres lectures, els propers dies continuaran. Arguments, a vegades, estrambòtics per justificar tal o qual opció. Crec que cal fugir de l'immediatesa, del discurs a correcuita. No m'interessen les extrapolacions, són només conjetures. M'interessa pensar en clau europea i aquí són un parell les variables: el Partit Popular Europeu és el primer partit; l'Europarlament està fragmentat en 8 grups, on el grup 'altres' són 90 escons; la participació és extramadament baixa, escoltes la gent i sembla que la història no va amb ells quan, precisament, cada cop es decideixen més coses a Europa... En definitiva: m'interessa Europa i m'agradaria que fora interessant per al conjunt de la ciutadania; en un món global crec que Europa és el camí.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb