Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Programari Lliure per a PIMEs - tvBIT

toniroig | 26 Octubre, 2009 07:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
Abans si no podies anar a una conferència, al màxim que podies aspirar era a que algú te la contàs. Ara, si aquesta conferència està organitzada per l'iBit podràs trobar-ne el vídeo a la nostra pàgina web.
 
La setmana passada estava carregada de coses, pot ser les més destacables l'INTO i aquestes jornades.De l'INTO prest estaran penjades les presentacions i també els vídeos... Bé, que la història és que a partir d'ara podràs seguir els actes de ca teva en directe i també quedaran enregistrats i a la disposició de tothom.
 
Ah! i aviat farem públic el calendari sencer de les jornades "PIMEs i Open Source" ;-)
1 2 3 4  Següent»
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb