Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Robots, twitts, Valverdre...

toniroig | 30 Novembre, 2009 07:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Tres coses te voldria contar de les que vaig fer la setmana passada, crec que poden ser del teu interès: la Jornada de Robòtica, el Twittpalma i el llibre d'en Llorenç Valverde. De totes elles te n'he parlat al meu twitter i, per extensió, al facebook però en aquest post, que és una mena de recapitulació, hi voldria incidir: els robots com una manera de promoure la tecnologia entre els joves, igual que hi ha concursos de pop-rock o competicions esportives, per què no, fer coses que "incitin" a la tecnologia. Si volem un "canvi de model econòmic a partir de la innovació" ferà falta gent per a dur-lo a terme.
 
El twittpalma se fa el darrer dijous de cada mes; el proper serà pel gener, i és un bon lloc per conèixer gent interessant. Finalment, el llibre de Llorenç Valverde que és un recull de les seves sempre interessants col·laboracions al dbalears.cat. I bé, seguim en contacte a twitter.com/toniroig i facebook.com/toniroig.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb