Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Any nou, blog nou...

toniroig | 02 Gener, 2010 12:08 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Feia estona que me rondava pel cap donar un impuls al blog... Continuarem amb les "BITamines" però amb un enfocament nou. Serà una mena de quadern de bitàcola on faré anotacions personals del viatge de les Illes Balears cap a la Societat de la Informació i el Coneixement, cap a les Illes Balears 2.0.

També m'agradaria posar-hi una mica d'ordre en les categories, fotos i, ja que hi som, tunejar-lo una mica... No ho sé, tenc poc temps però aquests dies de vacances miraré de fer alguna cosa... bé, ja ho veuràs ;-)

Ah!, la nova foto és de ziga-zaga.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb