Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Ja tornam ser aquí...

toniroig | 10 Maig, 2010 06:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

 
 
Ves per on aviat farà cinc anys que, fidels a BalearWeb, bloguejam. Cinc anys donen per molt, etapes amb les que no me recrearé... Bé, la veritat és que no sabia molt bé com recomençar el blog desprès d'alguns mesos, pocs, d'inactivitat. Tornam al que feiem abans: una píndola a la setmana, els dilluns a les vuit del matí.
 
La idea és simple: compartir informacions, reflexions, punts de vista, quimeres i curolles sobre aquesta aventura que és la innovació.
 
I bé, ja que hi som, dir-te que l'IDI ha organitzat per dijous, 13, el Dia de la Innovació, amb ponents interessants com Marc Vidal o Joan Majó. És el mateix dia que comença la Fira de la Ciència que munta en Pere Oliver... Dir-te també que el Consell de Govern aprovà el PINTIB com conta el nou delegat del president per a la Societat de la Informació i les TIC, en Toni Manchado... Ah!, i la setmana que vé comença a Menorca la "Fira Innovem" !!
 
Bé, desprès d'aquest repàs a l'agenda desitjar-te passis una bona setmana i, si te fa ganes, acaba-la a "Diada Solidària x Haití". La setmana que vé, més ;-)
 
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb