Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

K-Government Blog: “Toni Roig es un político 2.0”

toniroig | 13 Març, 2006 13:33

Està clar que estam canviant la manera de fer política; està clar que intuïm un camí i que anam cap a un port que no sabem si existeix però pensam que les coses poden ser d’una altra manera i treballam per a que així sigui.

 

Agraesc molt sincerament a Carlos Guadián del K-Government Blog la referència que fa a “Palma amb mà esquerra” com exemple d’una nova manera de fer política. Són conceptes incipients, intuïcions sobre les que cal aprofundir però és per a mi un honor que un blog del prestigi del de Carlos Guadián faci referència a la tasca que estic intentant impulsar. També agraesc a Mentxu la creació del wiki Política 2.0 que inclou aquest blog.

 

 

Finalment confessar-vos que tot això m’ha agafat per sorpresa; la veritat és que quan vaig posar en marxa el blog mai podia intuir per on anirien les coses; cada dia descobresc coses noves i cada dia tenc més clar allò de “sólo sé que no sé nada”. Confessar també que el blog cada dia és un repte, un repte que amb les aportacions de tots cada dia se fa més interessant i, en aquesta línia fer-vos la confidència de què, prest, hi haurà un primer contacte de Bluma –programari lliure- amb Pedro Álvarez, regidor de noves tecnologies. Mentre tant jo estic intentant ‘processar’ tota la informació que cada dia m’arriba però, sincerament, estic una mica desbordat. Gràcies a tots per la vostra participació –seguiu enviant-me coses- i Carlos, Mentxu, gràcies especialment. Me compromet a seguir avançant en el model de la Política 2.0.

 

Comentaris

TONI ROIG

Ja ho havia vist, gràcies

TONI ROIG | 12/06/2006, 12:44

Not a faltar les noves tecnologies com element i instrument de participació :-)
vich

una jornada interessant....

vich | 12/06/2006, 12:39

Toni,no ses i ja ho has vist. Però crec que et pot interssar el tema de les jornades aquestes "CAP A NOVES FORMES DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA" més informació...http://www.illenk.org/forum/viewtopic.php?t=133
Jornades de Santiago

Red de Blogs Socialistas

Jornades de Santiago | 14/03/2006, 13:35

No Carlos, crec que ens veurem abans. I desprès a Palma, és clar. // Toni Roig.
Carlos Guadian

Gràcies a tu

Carlos Guadian | 13/03/2006, 15:46

Toni, gràcies a tú per la feina que estas fent. Ja m'agradaria que mès d'un fes com tu. O sigui que endavant. I es clar, ens veiem el mes vinent per Palma...
Alorza

Re: K-Government Blog: “Toni Roig es un político 2.0”

Alorza | 13/03/2006, 15:14

No hay ningún problema, Toni. No necesitas disculparte: a todos nos pasa a veces. En todo caso, lo que menos me preocupa es el asunto de la autoría, tal como ya decíamos aquí. ¡Esta canción no tiene autor, es de dominio público!
TONI ROIG

Sí, Alorza, es un error...

TONI ROIG | 13/03/2006, 13:59

...y os pido disculpas a los dos; cosas del cortar y pegar. No me manejo bien con las normas de "buena educación" en los blogs; si te parece voy a dejarlo así. Tu artículo es interesante y nos ayuda a contextualizar la 'Política 2.0', evidentemente sin ninguna duda sobre la autoría del mismo. Si prefieres que cambie el enlace, ningún problema aunque pienso que no hay mal que por bien no venga: así "hacemos red" aunque sea a costa de un involuntario error ;-). Gracias por avisarme y perdona.
Alorza

Re: K-Government Blog: “Toni Roig es un político 2.0”

Alorza | 13/03/2006, 13:47

Si Carlos lo dice, será porque es así. Felicidades. Por cierto, el enlace que le has puesto a Mentxu dirige hacia un artículo mío. No sé si es un error o has querido hacerlo así.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb