Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

En Jaume me renya i pot ser tengui raó...

toniroig | 22 Març, 2006 08:00 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Desinibició ?

Vaja Toni, no pots dir que del que facin els teus diputats a Madrid (del teu partit) no pots ocupar-t'en, ho no me n'he d'ocupar jo del que fan els meus representants municipals ?. Crec que seria bó manco disciplina de partit i més disciplina ideològica, potser així els ciutadans deixariem de dir allò de "tots els polítics són iguals". Això també és responsabilitat vostra i si no t'agrada l'actuació dels teus diputats bé que els pots criticar enlloc de llevar-te el problema de damunt diguent que els critiquin els altres.

17/03/2006 17:02

jaume

...no ho sé. No sé si m’he equivocat amb el plantejament del blog. Hi ha gent que me diu que només tract temes municipals i és cert que bàsicament són temes de la nostra ciutat.

Però és que jo vaig posar en marxa el blog precisament per això, per parlar de Palma. Alguns també me diuen que uns dels grans errors de la meva vida política ha estat centrar-me només a Palma encara que ara això ja no té remei. No sé si equivocat o no, vull expressar a Jaume i al conjunt de la blogosfera el meu criteri que és també l’enfocament d’aquest blog:

·                   Vaig plantejar el blog com una experiència de comunicació entre un electe –en aquest cas, jo- i el seu cos electoral –en aquest cas, el cens de Palma amb dret a vot- amb la finalitat d’esbrinar la possibilitat d’una interacció àgil i directa, sense intermediaris

·                   No és, per tant, un blog personal ni un blog del Partit, és el blog del portaveu socialista a l’Ajuntament de Palma, amb els seus avantatges i els seus inconvenients. Així idò, els temes que ha de tractar són els de Palma.

·                   Reclama en Jaume “manco disciplina de partit i més disciplina ideològica”. Deim que “no hi ha cap loco que apedregui les seves teulades”; les meves opinions sobre la gestió i el funcionament del partit les dic als òrgans corresponents del partit, crec que a la gent no li hem de parlar dels problemes del partit sinó dels problemes de la ciutadania, per això mateix veureu que al blog no hi ha mai cap referència a qüestions internes.

·                   Sobre el fons del que planteja vull reivindicar internet com un element àgil i eficaç de contacte amb les institucions i els nostres representants, per tant, per a Jaume i per tothom, “segons s’al·lot sa jugueta”:

Partit dels Socialistes Europeus

psedeleges@gps.congreso.es

Partit Socialista Obrer Espanyol

infopsoe@psoe.es

Partit Socialista Illes Balears

balears@psib-psoe.org

Federació Socialista de Mallorca

executiva@socialistesdemallorca.org

Grup Mpal. Socialista de Palma

psoe@gp.a-palma.es

No es que jo me’n desentengui, és que els que se n’entenen són uns altres. De totes maneres, gràcies Jaume per participar.

Comentaris

KATERIN ALVERCA RUALES

MITJA ARITMETICA

KATERIN ALVERCA RUALES | 22/05/2006, 16:44

SABER COSETES DE LES MATEMATIQUES PERQUE NOSE SIO SABRE ADEU
jaume

per ses bardisses

jaume | 23/03/2006, 20:47

Toni, no t'envagis per les bardisses. Evidentment, el bloc és teu i parles del que vulguis, però si no vols cotestar les preguntes digue-ho directament. Quan dius que “no hi ha cap loco que apedregui les seves teulades" no devies voler dir que "no se mossega la ma que te dona de menjar ? Si és així, si un dia el teu sou depen de que cantis el "cara el sol" ho faràs ? Trovau llavors extrany que la gent estigui asquejada dels polítics, que no de la política ? Faré les preguntes directament: Creus que la parla del Pais valencià és català o no ? Per què el PSOE defensa aquí l'unitat de la llengua i no és capaç de fer-ho al Congrés dels Diputats ?
Antoni

Anem per feina

Antoni | 22/03/2006, 11:34

Idó si i de Palma que és el que ens interesa als ciutadans d'aquesta contrada. Diari Ultima Hora d'avui pàgina local25.Titular: " Los controladores medioambientales de EMAYA realizaron 2.377 actuaciones en 2005. En el requadrat central de la noticia "El apunte" assanyala que el nombre de controladors es de 15 operaris. Feiem nùmeros ? supusem doncs que cada controlador realitza 225 días efectius de feina a l'any i que la mitjana aritmética d'actuacions és de 158 actiacions per controlador, no cal esser un expert en matemàtiques per esbrinar que cada controlador mediambiental realitza l'esfereidora xifra de 0.7 actuacións diaries. No creieu els regidors municipals que el resultats es d'allò més ineficient si ens atenem al que cada dia podem constatar en els voltants dels punts de recollida de residus urbans? No deixa de ser un sarcasme que a més la Sra. Terrassa le doni publicitat.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb