Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Anuncis Classificats / Anuncis Inclassificables

toniroig | 06 Maig, 2006 21:47

Un dels motius de l'existència del blog és que, a més de l'autor, hi ha més gent que el llegeix i aquesta gent, per a l'autor té la màxima consideració. Aquest blog sorgí com una iniciativa experimental; provar-ho, a veure què passava. Vull dir que, fins ara, per a mi, l'experiència és tan positiva com desbordant: cada dia surten nous temes; m'agradaria millorar alguns aspectes visuals, organitzar millor els articles,... Com més m'hi fic veig que només sé que no sé res, encara que, d'això en vull parlar un altra dia.

Per a no divagar intentaré anar el bessó del que volia dir:

 • Valor molt positivament tant els comentaris al blog com els correus que rep a partir del blog. Tots són interessants.

 • A vegades hi ha comentaris que no es corresponen amb el tema de l'article i això pot destorbar a les persones que llegeixen el blog; crec que títol i contingut s'han de correspondre.

 • Això no vol dir -troll, llegeix bé- cap tipus de censura. Mai no he esborrat un comentari i no està entre els meus plans fer-ho.

 • El que vull és organitzar-ho millor.

Sobre els comentaris poden passar varies coses:

 • Es corresponen amb el títol = Queden allà

 • Me suggereixen un nou comentari = Passen a la categoria 'Línia Directa Pública' i esdevé un nou article

 • Són l'anunci d'un altra blog, d'alguna moguda ciutadana “d'interès general” = Passaran a un nou article titulat “Anuncis Classificats” que les recollirà i, en principi, quedaran allà. Amb el temps -24 h., dues setmanes o un parell de mesos, ja ho veurem- valorarem entre tots si és l'actuació adequada o cal replantejar-ho

 • Els que fan consideracions de tipus personal emparats en l'anonimat (Els trolls per a entendre'ns) = Passen als “Anuncis Inclassificables”, valoram l'experiència i en treim les conclusions possibles, amb tranquilitat.

Agraesc tots els comentaris, correus, consideracions personals que he rebut sobre com tractar els trolls però -pot ser som caparrut i m'equivoc- vaig plantejar el blog com un projecte experimental i si a la blogosfera -i en aquest mateix blog-hi ha trolls, en principi no els vull ignorar.

És una experiència; veurem com surt. Tres anècdotes reals (de polítics de partits diferents):

 • "Ni tengo blog ni quiero. Te insultan; te vas a un abogado y te dicen que es la libertad de expresion, però quien le explica a mi hijo las burradas que dicen de mi".
 • Se li ficà un troll dient burrades i va deixar el blog.
 • Jo no obr un blog perquè no vull que me diguin el nom del porc".

Evidentment, no és una enquesta empírica però són tres casos reals; tres situacions que no vull ignorar. Abans de 24 h. estarà en marxa la categoria Anuncis amb dos articles: classificats i inclassificables. A veure què passa.

Comentaris

Illenc

Qualque persona en sent ???????

Illenc | 07/05/2006, 08:27

http://www.youtube.com/watch?v=efRTlhSW7mI JA HAS VIST EL VIDEO?; Ja podem anar pensant propostes, reformes, canvis, lleis, derogacions, encarcelaciones, fiscalitzar, etc etc, per a solucionar aquest problema de delinqüència i estafadors de diners públics, que si bé el video és de Madrid, això mateix s'està realitzant aqui fa anys ........ i els polítics? no sé. salut
XYZ

Olé

XYZ | 07/05/2006, 06:17

Et llegeixo quasi diariament. La veritat és que m'has sorprés. Les teves ganes i interès tant de bo la tenguéssin altres polítics. Per primera vegada m'estic plantejant allò de "tots els polítics són iguals". Fas bé no deixar el bloc com els altres 3 que has dit, i que és típic entre els polítics: si hi ha d'haver problemes, no hi vaig, no en vull saber res, ja miraré a una altre banda...etc. Això _sí_ que ho saben fer
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb