Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Multiplicar per dos la nostra viquipèdia

toniroig | 09 Maig, 2006 17:00

Veig a Aulablog21 una proposta del diputat socialista Rafael Estrella que parlava de multiplicar por dos la wikipedia. Sense estar expressament coordinats quasi podríem dir que pensam el mateix. Al darrer plenari de Cort vam presentar un proposta en aquesta línia que fou aprovada per unanimitat.

El que veig és que a Xile ho han posat en marxa. Ahir mateix parlàvem aquí sobre si la viquipèdia podia substituir els llibres de text. Ells ja ens duen una mica d'avantatge.

L'acord polític ja hi és. Només hi manca dur-lo a la pràctica a partir del proper curs. Estirem al tanto.

PS: Crec que el document de la nostra proposta està en OpenOffice; al manco ho he intentat. Si no és així ja me 'renyareu' :-)

Comentaris

PALMESANO

ERC

PALMESANO | 17/04/2007, 13:44

ERC YA LO DICEN SUS SIGLAS ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUYA. O NO SABEN LEER ,ESTO ES BALEARES . EL COMETARIO SOBRE FALANGE ES EL TIPICO ARGUMENTO DEL IZQUIERDISTA TRASNOCHADO Y CORTO DE ARGUMETOS ,QUE ANTE CUALQUIER OPINION COTRARIA TILDAN DE FACHAS PUES BIEN ERC EN SU FACETA EXTREMA NO SE QUEDAN CORTOS Y SI NO PREGUNTE AL IMPRESENTABLE DEL SEÑOR PUIG,

Mateu Joan Sastre

Re: Multiplicar per dos la nostra viquipèdia

Mateu Joan Sastre | 12/04/2007, 15:55

Segurament per tu deu esser mes democràtic q es presentin partits com falange española, etc etc, et torn repetir que ERC-illes te TOT EL DRET a presentar-se allà on vulgui, per cert t'ha obligat algú a votar-los,....no

PALMESANO

Re: Multiplicar per dos la nostra viquipèdia

PALMESANO | 28/03/2007, 14:37

ERC REPRESENTARA UNA OCPCION POLITICA EN SU TIERRA NO EN BALEARES ESTO NO ES CATALUYA ESTA CLARO Y SI NO LO TIENE CLARO HABLE CON LA MAYORIA DEMOCRATA...

Mateu Joan Sastre

ERC a Balears

Mateu Joan Sastre | 25/03/2007, 14:36

Vivim en un "estat" democràtic, ho sabies? i ERC representa una opció política més per tant té tot el dret de presentar-se allà on vulguin, des d'aqui don tot el meu suport al BLOC, ànim i endavant!!!

PALMESANO

ERC

PALMESANO | 23/03/2007, 14:48

ME GUSTARIA QUE ALGUIEN ME EXPLICARA QUE PINTA ERC EN BALEARES LA VERDAD NO SALGO DE MI ASOMBRO PORQUE NO SE PRESENTAN EN EL PAIS VASCO O EN LA COMUNIDAD VALECIANA .DONDE ESTA EL CUATRE ILLES UN PAIS ,BALEARS.SI BALEARES O HABLAMOS DE DESLIGARNOS DE ESPAÑA PARA ACABAR EN MANOS DE LOS CATALANES ACLARENSE PORQUE LOS BALEARICOS NO SOMOS CATALANES NI QUEREMOS SER. Y OTRA COSA ANTES DE JAIME I LAS ISLAS ESTABAN HABITADAS HACIA SIGLOS ,LO DIGO PARA LOS CORTOS DE MEMORIA HISTORICA

owdmbty@ebay.com

Re: Multiplicar per dos la nostra viquipèdia

owdmbty@ebay.com | 21/05/2006, 15:24

hello! http://www.dirare.com/Sweden/ online directory. MY yellowpages, SMART Yellow Pages, About DIRare. From online directory .
Toni Pizà

Si que està en format swx

Toni Pizà | 09/05/2006, 18:14

En primer lloc, bona proposta, esteis fent una bona feina en aquest àmbit. Per altra banda, podries anar una pasa més enllà; actualment el format OpenDocumentFormat és un estandart ISO en quant a documents de text, i moltes suites ofimàtiques (menys la omnipotent Microsoft Office, que per raons empresarials es nega) el poden obrir sense problemes ni cap perdua de llibertats. Actualment amb el swx pasa el mateix, pero l'ODT és un estandart oficialment reconegut. Me sap greu donar la tabarra, pero crec que és el millor que puc aportar :-) Salut!
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb