Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Cas Postals (i 2): No tots els polítics som iguals

toniroig | 29 Setembre, 2006 12:14 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Definitivament el PP vol jugar amb les cartes marcades. Han gastat quasi 100.000 € amb una campanya d’autobombo i ahir van rebutjar al plenari aquesta proposta:

El Ple de l’Ajuntament de Palma acorda no posar en marxa o suspendre, segons pertoqui, totes les campanyes institucionals que tenguin com a finalitat destacar les fites de gestió o els objectius aconseguits pel govern de municipal

 La nostra no era una proposta perquè sí, és el que fa el PSOE quan governa. Si s’hagués aprovat la nostra proposta Palma guanyava amb més qualitat democràtica i més transparència. No tots els polítics som iguals.

Comentaris

Link correcte

El link no se veu

Link correcte | 02/10/2006, 09:14

Clickant a l'enllaç pots veure la fitxa urbanística de Ses Fontanelles.

TONI ROIG

La fitxa urbanística de Ses Fontanelles

TONI ROIG | 02/10/2006, 09:12

Aquí teniu la fitxa urbanística del SUP/79-01 Ses Fontanelles. Això és així des de 1998.
http://pmi.palmademallorca.es/urbanisme/planejament/Images%20PGOU-98/PGOU%20PALMA2%20TEXT/ANNEX%20NORMES%20II%20S.U.P..pdf

Vull insistir: la solució de la Platja de Palma passa per una visió global de la Platja de Palma, Fontanelles incloses. Tractar Ses Fontanelles aïlladament és assumir el PGOU de 1998.

Joan Miquel

Urbà o urbanitzable ?

Joan Miquel | 02/10/2006, 06:47

Gran part de ses Fontanelles nonés sol urbà, un 85 % és sòl urbanitzable. Si tot allò que fos urbaniztable s'hagués urbaniztat, gran part de les zones protegdies actualment ja estarien urbanitades (Sa Dragonera, Estrencs, mondragó...). Tanta de sort que hi ha va haver gent que va lluitar per salvar-les. La recent historia de Mallorca ha passat per protegir aquells terrenys valusos a pesar que fossin urbanitzables.
Insisteix: A Ses Fonatanelles hi ha 5 Ha de sòl urbà i 32 de sòl urbaniztable.
Quant a les patronals, com sempre a favor del ciment i l'asflat.

TONI ROIG

Polítics honests i honrats

TONI ROIG | 01/10/2006, 21:58

Crec que els ajuntaments de Mallorca també estan plens de polítics honests i honrats. Pocavergonyes n'hi ha per tot, no ho dic com excusa.
Bot quan surt aquest tema perquè reivindic la Política com una activitat noble per a canviar la societat.
Cit a Franco per pedagogia. A la dreta ja li va bé això de que 'tots els polítics són iguals', 'jo no som polític', 'jo som independent'. No, miri, no. Els corruptes, o simplement els pocavergonyes, a un costat però parlem de Política i reivindiquem la política, perquè ens interessa a tots i a totes.

Pedro

Xupar no vol dir delinquir.

Pedro | 01/10/2006, 19:59

No m´has entés , voli dir que s´aprofitan dels seus cárregs per benifici propi. Basta veure els Ajuntaments de Mallorca que estan enmerdats, jo no me invent res crec que tothom que más o menys compri un diari o tengui una televisió heu sap. Per un altre banda deixa en Franco a ón esta que només treure el seu nom escarrufa.

TONI ROIG

Llista de polítics que xupen

TONI ROIG | 30/09/2006, 22:56

"La majoria se fiquen per xupar i si no basta veure el nostre entorn". Pedro, pots fer la llista dels que xupen -documentant-ho- i t'acompany al Jutjat a denunciar-ho. Si no ho fas t'agrairia que no ens fiquis a tots en el mateix munt. La Política és una activitat digne i noble que pretén canviar la societat. Hi ha corruptes sí, i per això cal més transparència i més mesures de correcció del Sistema però no pots dir que tots som iguals, o es que segueixes aquell consell que donava Franco a alguns col·laboradors: 'haga como yo, no se meta en política'.

TONI ROIG

A Miquel Mas

TONI ROIG | 30/09/2006, 22:51

Exacte, Miquel. "Si posam damunt la taula tota la reforma integral de la Platja de Palma alguna cosa s'ha de poder xerrar", aquesta és la postura que sempre ha defensat el Grup Municipal Socilista de l'Ajuntament de Palma. El problema, per alguns, es que ho volen convertir en un concurs per veure qui és més ecologista, sense importar-los el que pugui passar a Ses Fontanelles. Per dir el que tu dius s'ens ha desqualificat gratuïtament encara que podem agraïr que no ens hagin fet una paret de bloquets davant la porta. Per altra banda, és curiosa la postura de les patronals del comerç i l'oferta complementària: dues a favor i una en contra.

Pedro

Tots el politics no son iguals peró si parescuts.

Pedro | 30/09/2006, 19:20

Com que no?, s´en salvan molts pocs. Normalment la majoria se fican per xupar i sino basta veure el nostre entorn politic que nos envolta.

Miquel Mas

Ses Fontanelles

Miquel Mas | 30/09/2006, 14:26

No se d'on venia la discusió damunt el tema de Ses fontanelles pero he de dir que he trobat la teva resposta al post d'en Joan Miquel una mica pujadeta de to... Be, ido com que es sol urbà des del 98 que l'urbanitzin i punto. Aixo es plantetjar solucions i alternatives? No se que dirte, pero em sembla que encara que sigui sol urbà des del 98 si posam damunt la taule tot el projecte de reforma integral de la Platja de Palma cualque cosa s'ha de poder xerrar. Al final arribarem a l'absurt d'edificar areas que encara presentan un valor natural indubtable y al mateix temps invertirem recursos en recuperar cuatre zones urbanes per posar un parells d'arbres i poder dir que feim zones verdes a la zona. Lo de ses Fontanelles es el que mes es veu de tot aixo, pero hi ha mes zones a s'arenal que son urbanas i que no crec que, tenint en comte tots els plans de rehabilitació de la zona, sigui gens raonable permetre que finalment es construeixin. Com a exemple tenim alguns solars on encara trobam cualque bosc i on hi ha projectes de construcció de geriatrics de luxe on cap dels veinats del barri podran accedir mai a la seva p... vida. No sería mes adient i raonable recuperar de forma seriosa aquests paratjes per tal de tenir una xarxa d'espais verds que millorin la cualitat medioambiental de l'entorn?

Esther Puigcercós

No tots els polítics són iguals

Esther Puigcercós | 30/09/2006, 12:01

Clar ue no tots els polítics són iguals, n'hi ha que s'han ficat en política per la pasta i ni ha uns altres d'honrats que creuen que es poden fer millor les coses i que volen canviar la societat.

XYZ

Re: Cas Postals (i 2): No tots els polítics som iguals

XYZ | 30/09/2006, 08:35

1.- Gràcies per respondre

2.- Suposo sabeu que dins els territoris hi ha persones. Encara que _pareix_ que uns ho són més que els altres.

3.- La gestió (de la qual no parlaves) duu implícita també l'ètica. Cosa que pareix s'oblida molt sovint

4.- Hi ha parlamentaris de Balears a les Corts? Què han fet pels ciutadans de les Balears?
Resposta: _pareix_ que (amb els presupostos) gairebé res, exceptuant la increible generositat amb les altres regions.

5.- "Govern Matas prefereix el 'Madrid me mata'" I el govern del tripartit?, _tots_ s'excusen en que el govern central no és "dels seus". I amb aquesta la matam. Espero que un dia coincideixi el govern de Madrid amb el de les Balears : segur que després ens augmenten els €/habitant. I la veritat és que tan se me'n dona el color polític mentre sigui igual!

6.- Proposo que facis un estudi relacionant el presupost de les comunitats amb el color polític. I no només d'aquesta legislatura...es pot comprovar en gairebé totes.

Els punts 2, 3, 4, 5 i 6 són els que hem fan dir el tòpic? de "tots els polítics són iguals".

7.- Segurament tens raó quan dius que no he afinat bé. Sóc un ciutadà ben normal i corrent, que té els seus dies bons i dolents. Emperò (curiosament) quan els comentaris no van en la línia de l'autor del blog sempre hem diuen coses com ara: "et creia més intel·ligent" ; "m'has decepcionat" ; "això no pareix dit teu, et creia més responsable"

8.- En cap cas dubto de la _teva_ honredesa com a polític i de la _teva_ ètica. És més et diré, que ets mereixedor de la meva confiança. I justament per aixó et dono la meva (_sincera_) opinió. Segurament uns dies t'agradaran més i d'altres no tant.

TONI ROIG

Normalment afines més...

TONI ROIG | 30/09/2006, 04:32

Dues coses: 1) Faig política per a les persones, no per als territoris. Si vols parlem de persones i demostra'm que el govern ZP no les tracta igual. Jo crec que sí. 2) Jo, com Antich, crec que el Govern Matas prefereix el 'Madrid me mata' a resoldre els problemes de la ciutadania. Exemples mil. Se poden fer propostes per arribar a un acord o per a fer-lo impossible. De totes maneres, i per això te dic que normalment afines més, parlava d'ètica, no de gestió.

XYZ

Cas Espanya: Tots els polítics són iguals

XYZ | 29/09/2006, 21:03

Què no tots els polítics són iguals?
Idò ho disimulau d'allò més bé.
La darrera: "Balears és la que més dona al fons per les comunitats i la que menys rep". Si no vaig errat, les Balears reben uns 200 i pico euros per habitant. Asturies uns 900.

Emperò que hem fet nosaltres els ciutadans de les Balears?. Hem mort a qualqú?. Tenim qualque "gen" que ens impedeixi rebre per UNA vegada la MITJANA de lo que reben les altres comunitats??

I això no és d'ara. És de sempre. Em fa l'efecte que els ciutadans de les balears anam tot lo dia amb els calçons baixos, vénen se'n aprofiten de noltros i se'n tornen. És així. Això és el que veiem els "ciutadans", tant els de dretes com els d'esquerres com els de lo que vulguis.

I per acabar de rematra-ho surt n'Antich per la Tele i diu que això és "normal" perquè el Govern d'aquí "no es duu bé" amb el de Madrid. Olé!!

I després em dius que no tots els polítics són iguals?? Això fa "vomitera" i ràbia, molta ràbia

TONI ROIG

Ja n'he parlat

TONI ROIG | 29/09/2006, 15:58

http://bloc.balearweb.net/post/317/10168 Una cosa és que no en parli i l'altre és que no te digui el que vols sentir. Ahir mateix al plenari se'n va parlar: és sòl urbanitzable des del 98. Per cert, jo vaig votar en contra d'aquesta Revisió del PGOU. Què més vols que te digui?

Joan Miquel

I del cas Fontanelles

Joan Miquel | 29/09/2006, 15:40

Del cas Fontanelles no en parles gaire, però. No entenc com no escoltau els veinats, els petits comerciants o els ecologistes. Qui vos votarà? els grans empresaris?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb