Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Cirer decora Nadal, Rodrigo de Santos el condecora

toniroig | 08 Desembre, 2006 09:18


Cada un el seu paper. El personatge de Cirer innova la decoració de Nadal a Cort, com pots veure a les fotos d'algunes de les novetats d'enguany. Rodrigo promociona Nadal. La sang no arribarà al riu; sembla més bé un pacte. Mai un partit extra-municipal tingué tanta importància com la que li dóna Rodrigo de Santos: qui ha pactat amb UM al Parlament i al Consell pot fer-ho també a l'Ajuntament. Rodrigo de Santos no farà al Consell l'oferta formal de transferir-li l'urbanisme per aplicar la 'solució Nadal'(1) al polígon de GESA i Cirer no anirà al notari per a signar que mai, mai, pactarà amb UM. Per tant, Rodrigo, menos lobos i tu, Catalina, segueix cantant nadales...
 
Estam davant una versió més de la pel·li policia bo, policia dolent encara que no estaria de més que, mentre tant, algú governàs a Palma. No ho trobes?
 
 
(1) Benvinguts els conversos. Ja hauria anat bé que UM s'hagués apuntat a aquest carro des del primer moment quan erem pocs els polítics però molts els ciutadans que deiem que Palma no podia tancar-se a la mar, que no tenia sentit tomar els edificis del Baluard del Príncep per a construir-ne uns altres al costat, que no s'havia de construir una murada de ciment... Sembla ara que el govern del Consell ha descobert Palma: Consorci, Façana, Equipaments... Nunca es tarde si la dicha es buena :-)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb