Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

‘Palma amb mà esquerra’, torna'm-hi torna-hi

toniroig | 01 Març, 2007 10:52

Les dates poden tenir valor simbòlic; avui és el ‘Dia de les Illes Balears’ i avui es publica el nou Estatut. M’agradarà més o menys la festa que ha muntat el Govern però avui és el dia en que els ciutadans i les ciutadanes de les Illes Balears celebram el nostre naixement com a ens institucional i és el dia que he triat per a capgirar el blog (i van...)

El blog va néixer com experiència de relació directa d’un electe amb els electors, per parlar de Palma de tu a tu, sense intermediaris. Han passat molts de posts, dies intensos de reflexió, anàlisi, inquietuds, quimeres... sempre cercant un objectiu: la proximitat.

Ha estat també, i és, un repte per a mantenir actives les neurones intentant –fins ara cada dia- aportar alguna cosa; uns dies més assenyada i altres menys però passar cada dia per la plaça digital fent-hi alguna aportació; alguns dies, dues vegades.

Diuen que la vida és una suma d’etapes i ara crec que me toca, un altre cop, canviar d’etapa; en aquest cas obrir una nova fase del blog: tornar als orígens. Diuen que “qui perd els orígens perd la identitat”; l’orígen d’aquest blog és a Palma, la meva ciutat, la ciutat que m’ocupa i me preocupa.

Prest, el 27 de maig, canviaran les meves circumstàncies personals i professionals. Mirant al futur però girant la ullada cap enrera he decidit tornar als orígens i enfocar el blog mirant cap a Palma. Durant 20 anys hauré tengut el privilegi de treballar per Palma des de l’Ajuntament, com a ciutadà electe; a partir d’ara ho seguiré fent, com a ciutadà i com a socialista.

Els temps canvien, els blogs també. Gràcies per llegir-me i ens hi seguim trobant :-) 

Comentaris

TONI  ROIG

Te cojo la palabra, Carlos

TONI ROIG | 04/03/2007, 22:23

Estoy en pre-fase de descompresión y necesito un poco de tiempo para la reflexión antes de pasar a la acción; necesito ver otros blogs, reposar lo leído... bueno, tu ya me entiendes.

És una buena idea lo que planteas; veremos si me engancho :-)

Carlos Seda

Re: ‘Palma amb mà esquerra’, torna'm-hi torna-hi

Carlos Seda | 04/03/2007, 22:13

Toni, una sugerencia de lo que me gustaría ver en tu blog cuando te retires de la política: ármate con una cámara de fotos y comparte con nosotros las cosas que veas en Palma. Hay miles de asuntos que denunciar que por su "insignificancia" muchas veces escapan del interés de los medios de comunicación locales y obviamente de los políticos de Cort.

Me encantaría ver convertido tu blog en un medio hiperlocal donde con tu experimentada óptica trataras los temas que nos afectan a los ciudadanos de a pie. A ver si así conseguimos entre todos los que visitamos tu blog a diario convertir éste en una verdadera plaza pública :)

CIUDADANO

DEMOCRACIA

CIUDADANO | 04/03/2007, 02:57

VALDEMORO POR LA HONRADEZ DE EVA BOROX

Joan

Palma es Socialista

Joan | 02/03/2007, 21:52

A partir del día 27 de Maig Palma es Socialista , torna la il.lusió i s´acaba un cicle de especulació i de fer las coses malament que ens ha duit al desastre que vivim.

Antoni

28 de febrer de 1919

Antoni | 02/03/2007, 20:16

Tant de bo, tots el que és dediquen a la política, al menys una vegada hagin fulletjat "Politik als Beruf" de l'autor en que subtitules el teu blog.
Deu ni do, quanta ciència en les paraules de Weber i tant d'oblit per part del polítics.
Quina manca d'ofici, en el sentit de Weber, es clar.

TONI  ROIG

Cort és la 'sala de màquines'

TONI ROIG | 01/03/2007, 20:19

Crec que la ciutat és la gent però la ciutat com a ésser viu necessita un cervell i aquest és Cort.

El Consistori són 29 persones, totes reals vos ho puc ben assegurar, però 29 persones no són Palma.

Palma és més que Cort però Cort és -hauria de ser- qui mou Palma perquè tots i totes, el dia de les eleccions, ho hem decidit així...

Rossinyol

Re: ‘Palma amb mà esquerra’, torna'm-hi torna-hi

Rossinyol | 01/03/2007, 19:37

Ja ho podries haber fet abans, i no tant mirar l'ajuntament, benvingut a la ciutadania real. algo més que la plaça de Cort,1

XYZ

Re: ‘Palma amb mà esquerra’, torna'm-hi torna-hi

XYZ | 01/03/2007, 19:29

M'alegra que no et retiris de la blogosfera. Crec que serà bo veure Palma des del punt de vista d'un ciutadà que hi ha estat molt implicat.
Una llàstima que els qui seran nouvinguts no se'ls vegi per la "plaça digital".

Diuen que n'Aina "no sembla polític, sembla persona". No ho sé. Segurament deu ser veritat.
El que sí sé és que tu a més de polític ets persona, o això al manco he pogut comprovar a la "plaça digital". A n'Aina no l'he vista per la plaça.

Salut i sort

Manel

Heu de ser més

Manel | 01/03/2007, 12:31

Celebro la teva permanència a la blogosfera activa, aquest és un blog amé i didàctic pels que no exercim la política d'aprop.

Però sol·licitaria que la triple A (Antich, Armengol i n'Aina) -triple A, en broma- també obrissin el seu: es un mitjà modern, ràpid i creixent que va més enllà dels lemes, fotos i arengues avorrides de sempre als espais publicitaris.

Jo els llegiria; sobretot a n'Aina, a qui ja he dit que "no sembla polític, sembla persona". En altres formacions no he trobat el mateix rerafons humà.

I, sobretot, un blog apropa als polítics com a persones que són, i tal com tu et mostres. Les bones paraules són maques, però l'escriptura constant demostra qui fa el posat maco i qui realment té qualque cosa a dins per oferir.

Unió i bona feina.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb