Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

‘Centro Canino’, burocràcia sense ànima

toniroig | 17 Abril, 2007 11:19

Estaven tranquil·lament a la Falca Verda, aquí on ara li diuen Parc de Sa Riera i l’Ajuntament els va obligar a canviar de lloc. Començà el seu calvari.

Si es tracta d’aplicar la norma amb exactitud matemàtica no cal la Política. Bastaria un bon programa d’ordinador: no té llicència, idò tancat. No cal Consistori, no cal Batlessa; basta que un funcionari apliqui la norma.

Una norma curiosa perquè és un fet recurrent el nombre d’establiments que funcionen sense llicència, moltes vegades –la majoria- per raons alienes als seus promotors... però aquest seria un altre debat.

El fet és que la gent (i els animals) del “Centro Canino Internacional” estan vivint un calvari sense necessitat.

Considera l’Ajuntament d’interès cívic i ciutadà la tasca del ‘Centro Canino’ ?

Si la resposta és sí, convindria que es posàs del seu costat, facilitant-li passar d’unes instal·lacions com les que tenia abans i que no creaven problemes a unes noves instal·lacions, sense problemes. La tasca que fa la gent del ‘Centro Canino’ és de suport als animals, no cal obligar-los a fer una ‘pista americana’ administrativa per a poder exercir la seva tasca d’interès cívic, ciutadà i social.

La missió d’un ajuntament és millorar les condicions de vida dels seus habitants, no complicar-los la vida. En aquest cas bastaria no haver tractat al ‘Centre Canino’ com un número, com un expedient, com un paper... sinó com una iniciativa lloable, digna del suport municipal. Per això bastava que els serveis municipals haguessin acompanyat als responsables del ‘Centro Canino’ en tot aquest procés de canvi d’ubicació, aliè a la seva voluntat.

Mentre tant, ja que parlam d’animals de companyia, tal volta convendria posar damunt la taula la necessitat de deixar de sacrificar-los si no és imprescindible. Barcelona ja ho fa. Què espera Palma?. Aquesta és la realitat municipal.

Comentaris

Associació Cami de Ses Barraques

Centro Canino Internacional

Associació Cami de Ses Barraques | 25/05/2007, 04:23

Ahir es va celebrar la torrada per reivindicar es tancament de la residència refugi des Centro Canino Internacional. Hi varem assistir més de tres-centes persones.

Assumpta

Gràcies

Assumpta | 26/04/2007, 12:31

Gràcies per aquest post Toni. Cal avançar en els drets i defensa dels animals.

Salutacions,

Explotado por las subcontratas de IB3

Viernes 20 de Abril

Explotado por las subcontratas de IB3 | 18/04/2007, 10:07

Hola:

Hago un llamamiento a todos los que este viernes 20 de Abril, os encontreis en Mallorca.

Los trabajadores de Salom Audio Y Video, una subcontrata del ente público rediotelevisivo balear, nos concentramos en la puerta del Consolat de la Mar de 10 a 12 AM.

Reivindicamos dignidad salarial y laboral y una radiotelevisión pública de calidad y libre de manipulaciones informativas y explotación a través de subcontratas que funcionan como ETT's.

POR UN TRABAJO DIGNO.
POR UNA RADIOTELEVISION PÚBLICA DE CALIDAD.

http://img180.imageshack.us/img180/9604/pegatinaamarillaiv6.jpg

Salud

TONI ROIG

A Pro-animales

TONI ROIG | 17/04/2007, 21:23

Copii literalment de la web del 'Centro Canino': "MEDIDA PROVISIONALÍSIMA DE DEJAR EN SUSPENSO EL DECRETO DE ALCALDÍA". Si vostè creu que amb això tot està solucionat, perdoni, però ho torni mirar.

Sobre "los políticos". Em permet recordar-li allò que deia Franco a un dels seus ministres: "Haga como yo, no se meta en política".

Respect la seva opinió. Aquest blog està obert les 24 hores del dia i crec que don resposta a tothom. Ha plantejat res vostè que jo no li hagi donat una resposta?

Agraesc la seva participació i miri, les coses poden anar d'una altra manera a partir de dia 27 de maig, no vulgui que dia 28 li hagi de dir "los ciudadanos nunca estan cuando se les necesita". Les coses han de canviar i poden canviar però el canvi o el feim entre tots i totes o no hi haurà canvi.

Pro-animales

Sobre el centro canino

Pro-animales | 17/04/2007, 20:02

Me pregunto dónde estaba usted el domingo cuando nos manifestamos en la pza de Cort. En su momento nadie quiso mojarse lo cual resulta un poco oportunista hablar del tema ahora que ya está todo solucionado. Como siempre, los políticos nunca están cuando se les necesita.

Animalista Convencido

Re: ‘Centro Canino’, burocràcia sense ànima

Animalista Convencido | 17/04/2007, 16:06

Si Lluís, una autèntica barbaritat, però que esperes d'un país on la festa nacional, és la tortura i mort d'un noble animal.

Mira a Catalunya, quan el Parlament estava a punt de prohibir les corregudes de braus, va el PSOE i les rescata.

Lluís

Es una barbaritat

Lluís | 17/04/2007, 15:09

Sí es una barbaritat el que fan amb els animals, sense cap dubte. No sé realment el problema real del tancament peró si estic d´acord que l´ajuntament hauria de assolir el benestar de aquests i tots els animals amb aquestes condició. Passant a un altre tema també la persona que abandona un animal hauria de fer pressó. Láltre día hem va dir un veinat que quan va anar a tirar el fens al continidor es va trobar un canet de tres messos de vida a dins. Hi ha dret aixó ? A quin món vivim?

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb