Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

On posarà Cirer els nous policies locals?

toniroig | 01 Maig, 2007 12:16

Cirer promet reforçar la dotació de Policia Local amb 100 nous agents. Per a fer què?. El problema no és la quantitat, és la qualitat. També van prometre llevar la policia de les tasques administratives i treure-la al carrer. No ho han fet. El que hauria de fer Cirer, si tengués un projecte de seguretat ciutadana per a Palma, seria presentar un model policial, adscrivint els policies a les unitats funcionals, no tirant ‘a bulto’.

Palma necessita policia de barri, propera, al costat de la gent; desenvolupant tasques preventives i no repressores. Que estigui al carrer quan la gent està al carrer. A peu, sense armes i sense bloc de multes. Una policia al servei de la ciutadania.

Comentaris

Lluís

La policia Municipal només esta per possar sancións

Lluís | 01/05/2007, 20:36

La policia Local no fa cap funció que no sigui possar multes, no dic amb aixó que no en possin, peró si que es veritat que no te cap funció més. Las barriades en general estan desprotegides , fan falta policies de barri que estiguin a prop del ciutadá i que amb la seva presencia nos trobem visquent dins una ciutat segura, neta i sense renous, crec que tot aixó no se compleix.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb