Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

En Miquel Nadal no té qui el visiti...

toniroig | 18 Maig, 2007 22:55

Ho pots llegir al seu blog:

Calvo enlloc de donar la benvinguda a Zapatero podria preocupar-se de conèixer les problemàtiques de tots i cadascun dels barris de Palma

Dues consideracions:

  1. Donar la benvinguda a qui ve de fora és qüestió d'educació. O no?
  2. Mentre vostè visita barris Aina Calvo escolta persones; la ciutat és la gent, no les pedres.
No s'ha passat una mica avui el senyor Nadal volent expedir certificats de "preocupar-se dels problemes reals dels ciutadans i ciutadanes de Palma" a les altres candidates?. Gelosia?

Comentaris

TONI ROIG

www.cimentiments.org

TONI ROIG | 23/05/2007, 11:15

Gràcies, Marc, per la informació. Crec que és una iniciativa interessant que ens demostra que la nostra ciutat és viva; que la gent és activa i es compromet per a un futur millor.

Jo crec que ho podem aconseguir !!

Joan

Re: En Miquel Nadal no té qui el visiti...

Joan | 19/05/2007, 20:34

I no només certificats d'escoltar la gent, sinó també de nacionalista, com si tots els nacionalistes haguéssim d'estar amb aquest grupet de genteta floklorista, venuda i corruPPta que és UM. Idò no, la majoria de catalanistes estem per un canvi de govern, no per conquerir el poder al preu que sigui, encara que sigui venent-se al diable.

En començ a estar fart del doble discurs d'UM: diuen que volen fer una Mallorca per a tothom, fins i tot als pobles i barriades amb més immigració parlen en castellà, però després els culpen de tots els mals de la nostra societat. Un discurs incoherent i irresponsable, crec jo.

Malgrat no sigui socialista estic totalment d'acord amb tu amb la segona consideració: Nadal creu que Ciutat són pedres, quan realment és més que això. Sinó, no s'explica com al seu blog censura tots els comentaris que són crítics amb ell (comprovat personalment).

Aurora

Miquel què?

Aurora | 19/05/2007, 17:00

M'indigna la prepotència de UM. Però qui s'ha cregut algú que just viu de donar subvencions a associacions fantasma?
És vergonyós.

marc masmiquel

cimentiments

marc masmiquel | 19/05/2007, 10:45

Hola,
en sintonía con tu blog, la temática y la sensibilidad que nos hace falta para provocar un cambio en las islas, te envio e invito a una exposición en clave reflexiva que se inaugura hoy (sábado 19) y está hasta el 26.
un saludo toni,
marc

---------------------------
CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!):
UN EXVOT ABANS DEL VOT (una setmana de reflexió).

Monestir de la Real, del 19 al 26 maig 2007

La corrupció, el consum voraç del territori per autopistes i adossats endossats, les promocions urbanístiques, milions de turistes, més hotels, aigua per a golfs i piscines, l'excés de fems, enderrocs i contaminació...

CIMENTIMENTS (o... no m'asfaltis el respecte!) és un crit contra aquesta agressió, una crida al respecte. Artistes, músics, escriptors, intel·lectuals i persones sensibilitzades han reaccionat davant la corrupció abassegadora, davant la destrucció del paisatge i de la cultura que assolen l'illa.

UN EXVOT ABANS DEL VOT és una proposta oberta, una invitació a participar amb una paraula, un poema, un escrit, un dibuix, una fotografia, un objecte, o qualsevol altre mitjà d'expressió creativa per transmetre amb força aquest cimentiment, el sentiment que ens provoca aquesta realitat.

Una peça/súplica, un projecte col·lectiu que recull totes les aportacions en un sol espai, tot emulant aquells indrets dels monestirs i els convents que estan farcits de fotografies, de peces ortopèdiques i de tota mena de parafernàlia emotiva. En definitiva, un exvot, una ofrena per la treva, una súplica al sentit comú, una crida al respecte… El resultat d'aquesta ofrena col·lectiva es donarà en custòdia al Govern de les Illes Balears, per tal que sempre tenguin present la súplica de tots els participants d'aquest esdeveniment.

La Real, monestir als antics afores de Palma, recinte medieval, centre de cultura i d'història amenaçat greument per l'especulació explícita i il·lícita de personatges perillosos i molt ben situats, és un marc magnífic des del qual plantejam aquest esdeveniment cultural, que pretén ser un crit per aturar la destrucció del territori, de la identitat i del patrimoni social i cultural.

ON I QUAN
Monestir de La Real, camí de la Real,3 (entre la carretera de Valldemossa i la d'Esporles). Palma de Mallorca.

Dissabte 19 19h.
Inauguració, recepció i muntatge dels exvots. Taula de manipulats "crea el teu exvot", performance de "Au Ments", acció "Perdonen las molestias, trabajamos para usted" i videoprojeccions amb música.

Dijous 24 20'30h.
Nit poética.

Dissabte 26 19h.
Festa de la reflexió: Conferéncia "Indiosincrácia en las Islas Baleares" a càrreg de Llonovoy, acció de ceremonia i cloenda de la ofrena-súplica, teatro de La Lavanderia i concert de Rock&Press,

Els tres dies hi haurà servei de bar, amb menjar i beure.

De diumenge 20 a divendres 25 romandra obert per visitar i afegir exvots de 16h a 21h.

COM PARTICIPAR-HI:
INFORMACIÓ TÈCNICA
-Es prega que els exvots no superin les dimensions 40x40x40 cm.
- Recepció d'exvots a partir del 17/05/07 al:
Monestir de La Real, Cami de La Real num 3, Palma 07010
(entre la carretera de Valldemossa i la carretera d'Esporles).
- Enlace web:
www.cimentiments.org

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb