Un altre món no fou possible

Palma amb mà esquerra / BITamines / Converses de cafè...

Explicacions del Pont d'Es Tren: un, no i dos, tampoc

toniroig | 18 Novembre, 2005 14:46 | del.icio.us latafanera.cat meneame.net facebook.com politi.cat google.com twitter.com technorati.com

Encara no ha acabat la Comissió Informativa però sí la compareixença. Bé, lo de compareixença és una formalitat perquè realment no han aportat cap paper. Gijón i Araujo no han comparegut. Rodrigo -sólo ante el peligro-, sí. Catalina Terrasa, la presidenta de la Comissió ens ha fet saber que ella no sabia molt bé de què anava la història, que ningú li havia dit res. Provocacions i més provocacions per a no parlar del tema.

Rodrigo de Santos ha parlat molt per no dir res i no ha aportat cap paper que avalàs el poc que deia, tal i com nosaltres li demanàvem. Les nostres preguntes, que han quedat sense resposta, eren aquestes:

- Registre d’entrada a l’Ajuntament del Projecte de desmuntatge per a posterior reconstrucció del pont de l’estació del tren, de la Conselleria d’Obres Públiques.

- Informe tècnic sobre el projecte prevista a l’article 284 de les Normes urbanístiques sobre concessió de llicència d’obres a bens catalogats.

- Registre intern de remisió del Projecte de desmuntatge i de l’informe tècnic esmentat al punt anterior a la Comissió de Centre Històric.

- lnforme preceptiu de la Comissió del Centre Històric, posterior al referit informe tècnic, previst igualment a l’article 284 de les Normes Urbanístiques.

- Llicència d’obra municipal que es va concedir per al desmuntatge.

- Modificació del projecte de desmuntatge del pont des tren, per part de la Conselleria d’Obres Públiques, en el cas que n’hi hagués.

- Informe municipal sobre l’adequació de les obres fetes al pont des tren el passat 5 de novembre al projecte de desmuntatge adjudicat a l’empresa Dragados.

- Tècnics municipals que varen assistir a les obres de demolició del pont des tren.

- Relació de denúncies i queixes per renous i molèsties provocades per les obres a Jacint Verdaguer des del passat 29 de setembre, data en la qual l’Ajuntament va aprovar la limitació d’obres entre les 20 h. i les 8,00h. del dia següent.

- Petició de llicència per executar obres fora de l’horari permès, sol·licitada per part de la Conselleria d’Obres Públiques a l’Ajuntament de Palma.´

Per un exercici de responsabilitat no podem permetre que se'n vulguin riure de nosaltres; no per nosaltres en sí, sinó perquè som representants de la ciutadania. S'imposa, per tant, prendre mesures per tal d'exigir que el PP assumeixi la seva responsabilitat política. Les anunciarem dilluns que ve en roda de premsa conjunta de tota l'oposició.

Comentaris

Laura

Pobre Ciutat

Laura | 20/11/2005, 19:14

Se estan carregant la ciutat, si no se actua ràpid aixó pareixera Nueva York, pobre Palma no es mereix aixó.
Biel

Maleducació NO !

Biel | 19/11/2005, 09:51

Jo encará no puc creure que hagi gent que pensi d´aquesta manera, supós que deu esser un d´aquests del PP que es deu avorrir, be no te més importancia, compadeix a la seva dona.Toni si que te diria que no deixaria que insultas a ningú aquest maleducat. Bé, en el cas del Pont des tren supós que es deu poder dur per jutjats no?
eiii!!

eiii!!

eiii!! | 18/11/2005, 23:23

aquí l'unic que separaba en dos troços palma eren les vies del tren però are no ens queda ni això,més be el pont del tren era una vena més de palma.
Potxos

¿ On esta es Pont des tren

Potxos | 18/11/2005, 19:30

Uep com va, per lo únic que ho sent, es perque ja no podrem quedar en es “Pont des Tren”, per tot lo demes estic content, era un pont fet amb materials de baixa qualitat, un pont que per sa seua amplada sempre ha separat Palma en dos, un pont que domes serveix perque quatre “ cavernícoles “, puguin anar en contra des PP, i en contra de sa modernitat i comoditat de Palma, un pont que farà que ses cases de sa seua vorera passin a valer 5 vegades mes. Jo, ja se homos de una de aquestes 15 dones que varen anar a s´Ajuntament, que protesten ferm, ni roba planxada ni taula parada, be lo que jo li dic a ella “ Cadascú fa es ridícul com vol “, A Xalar
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.

Els comentaris són moderats per evitar spam. Això pot fer que el teu escrit tardi un poc en ser visible.

Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb